Fillerina 12 HA naktinis kremas 50ml, 4 lygis



Fillerina 12 HA naktinis kremas 50ml, 4 lygis
Fillerina
8.0
Peržiūrėjo: 484
Balsavo: 1
Įvertinkite produktą

„Fillerina 12HA“ užpildo efektą turintis naktinis kremas maitina ir atkuria odos paviršiaus išvaizdą, išsiskiria stangrinimo ir užpildo efektu, tai kasdienė odos priežiūros priemonė, pasižyminti stangrinančiu poveikiu visai veido odai. Gali būti naudojamas atskirai arba kartu su kitais „Fillerina“ produktais.

„Fillerina 12HA“ naktinio kremo sudėtyje yra 12 skirtingų tipų hialurono rūgšties molekulių – nuo ​​400 iki 2 000 000 Da, kurios gali padėti užpildyti skirtingus odos sluoksnius.

Kremo sudėtyje esančios 3 skirtingos molekulinės masės kolageno molekulės (2 000, 12 000 ir 300 000 Da) ir 2 elastino molekulės (1 400 Da ir 2 200 Da) gali padėti atkurti odos tankį, elastingumą ir plastiškumą.

Naudojimas:
Vakare tepkite ant nuvalyto veido.
Galima naudoti vieną arba kartu su kitais „Fillerina“ produktais.

Kaip išsirinkti tinkamą Fillerinos lygį?


1 lygio (grade 1) „Fillerinos“ produktai skirti mimikos ir kitoms dėl amžiaus besiformuojančioms raukšlėms lyginti, aplink skruostus ir lūpas pradedėjusiai glebti odai. Teigiama, kad Fillerina kosmetiką galima pradėti naudoti nuo 25-30 metų.

2 lygio (grade 2) „Fillerinos“ produktai skirti negilioms mimikos ir kitoms dėl amžiaus atsiradusioms raukšlėms, ties skruostais ir lūpomis glebti pradėjusiai odai stangrinti.

3 lygio (grade 3) „Fillerinos“ produktai skirti vidutinio gilumo raukšlių lyginimui, odai, kuri yra akivaizdžiai suglebusi ties skruostais ir lūpomis.

4 lygio (grade 4) „Fillerinos“ produktai skirti giliomis raukšlėmis išvagotai odai, stangrumo netekusiai odai (ypač ties skruostais ir lūpomis).

5 lygio (grade 5) „Fillerinos“ produktai skirti labai gilioms raukšlėms lyginti, suglebusiems skruostams ir lūpoms stangrinti.


Susijusios kategorijos: Jauninimui